perjantai 8. kesäkuuta 2012

Can you hear me Charlisle?

Luvattu kuvapostaus.



Meidän huone näytti ihanalta ennen muuttoa.



Joten ostettiin enemmän kamaa muuttoa ennen. Tikku on ledivalo, niitä on kaksi, joista näkyy toinen violetti versio vain. Toinen on sininen. Tuo kattila on rakkaus, se on niin söötti♥



Äärettömän tärkeät pupukasvoiset mehujäämuotit.



Mun raksut nukkui.



Ja käytiin katsomassa Euroviisuja.



Värjättiin hiuksia ja katottiin Little House on the Prairie. Mutter ja Tinttu sano, että Mikaela näytti ihan Carlisle Cullenilta blondauksen aikana, mutta mä en oikein osaa yhdistää niita kahta...



Blondauksen jälki oli tällaista. Tuohon läntättiin päälle vielä lagoon blue ja nyt hiukset on sellaset vaaleansiniset pikkusilla violeteilla vivahteilla latvoissa.





Thetiin muuttohommia ja raijattiin tota hyllyä sitte kokonaisena mutterin älynväläyksen takia. Se sanoi, että se on noin helpompaa mukamas. Aloin tehdä palapeliä, kuten näkyy, ja se valmistu tänään♥ Mikaela auttoi kovin ahkerasti sen kanssa.



Saatiin tosiaan Freddie tänne eilen, katsokaa herranjumala sen ja Pikin kokoeroa. Toi on ihan jättispätti söpö freddiebear.





Meille kovin väitettiin, että se ei missään nimessä ole sylipupu, eikä yhtään tykkää olla sylissä. Minusta se viihtyy tuossa helvetin hyvin, etten sanoisi.





Varaston oveen täytyi ostaa asukkaan itse lukko, mutta me oltiin vähän rahapulassa, joten jouduttiin ostaan tollanen uskottava minilukko. Kaikilla muilla oli alakuvan kokoset, ellei isommatkin lukot ja meidän on tollanen mini. Mutta se on söpö ja uskottava.



Nyt tää kämppä alkaa näyttää siltä, että sunnuntaina tuparivieraat saattais jopa mahtua kävelemään täällä.

2 kommenttia: