tiistai 19. kesäkuuta 2012

Don't you cry, bandaid.

On se harvinaisen kiva lukea uutisista omasta isästä, eikä ees mitään kauhean imartelevaa. Ja kommenteissa sitten vihaset kuopiolaiset hokee sitä, että paljastakaa noitten paskojen nimi, laitetaan niille pää palikalle ja ollaan rehellisiä.

Juu, kyllähän se niin, muttei silti. Onneks on Suomessa yksilönsuojalaki, ettei nimiä paljastella ihan miten sattuu joka uutisessa.



Tässä on kerenny käydä vaikka mitä. Ollaan pidetty kahdet tuparit, minä oon alottanu uudessa työpaikassa, oli Screw'n keikka ja saadaan ehkä kissa tässä aika piakkoin. Salee unohdin vielä kaikkea tosta välistä, mutta noin pääpiirteittäin. Emmakin oli täällä yötä ja leikattiin sen hiuksia, samoin Tinttu tuli parturoitavaks tänne vähän aikaa sitten.

Tuparit on molemmat menny oikein hienosti ja on ollu kivaa leipoa sinne. Ekat tuparit oli vähänniiku sukulaistuparit + Emma. Meillä oli täällä mutteri, Tinttu, eno, mummot ja paljon äitin lapsuudenkavereita ja näin. Sinne tehtiin lättyjä ja mä leivoin raparperi- ja kinkkuaurajuustopiiraan. Nyt sunnuntaina oli sitten kaverituparit, joissa oli vähän sekalaista seurankuntaa, sinne leivottiin mutakakkua. Se onnistu ihan sairaan hyvin, vaikka itse sanonkin!

Ja saatiin vihdoin paistinlasta ja uunikinnas♥



Näin eläinkaupassa maailman söpöimpiä luppakorvapoikasia ja olisin halunnu ostaa ne kaikki, samoin niiden hermeliinit, mutten voinu. Mössin sitten tuota meidän läskiä vähän, kun se on karvaansa jo tiputtanu senverta, että näyttää suhteellisen laihaltakin. Piti kuitenki vielä vähän nyhtää karvoja pois.



En jaksa nyt hirveesti löpistä tässä, kun on aika myöhä ja heräsin just. Mutta käytiin tänään katsomassa Prometheus. Se oli varsin hyvä joo, mutta jos ne ei tee siihen jatko-osaa, niin en tykkää. Haluan tietää, mistä ihmiskunta on peräisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti