keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Ihanaa Leijonat, ihanaa!

Mä en ikinä olis voinu uskoa, että meidän koulun juhla vois olla noin hieno! Mutta helvetti, se oli hieno gaala. Opettajatkin keskusteli sen jälkeen keskenään, että se oli paras ja mahtavin, missä ne on ikinä ollu ja että meidän fiilis oli mitä hienoin.

Lähes koko päivä vietettiin salissa, kun piti harjotella ja harjotella ja biiseihin tehtiin vielä muutoksiakin, mitkä kyllä kusi ihan vitusti, koska huh. Everything Burns meni harjotuksissa niin paskasti, että melkein itketti. XD Juhlaan se sitten parani vähäsen, mutta oli silti ihan täyttä kuraa, mikälie siihen sitten menny. Ennen se nimittäin meni jopa ihan hyvin, mutta nyt ei.

Juhlan läpimeno ennen varsinaista juhlaa meni myös vähän takellellen, kun kaikki oli ihan sekasin, 95-video puuttu ja kaikkee ja Minuuttipelin juontoa ei ollu opeteltu kunnolla. XD Sekin sitte juhlassa meni lopulta hyvin ja videokin saatin siihen, kun se kaaos vähän laskeutu.

Palkintojenjako meni paljon paremmin gaalassa kun harjotuksissa. Jotenkin ite juhlaan me taidettiin tosiaan saada enemmän fiilistä, harjotuksissa piti koko ajan puristaa ja tehä täysillä töitä, mutta juhlassa ei.

Videot siihen juhlaan oli kyllä aika vitun pro. XD Mitkä oli vastavaloon kuvattu, mitkä liian lyhyitä, mitkä loppu ihanku seinään ilman mitään häivytystä... Mutta se oli hauskaa, kun kahdesti tuli ihan yhtäkkinen stoppi ja sitten kaikki vähän ihmetteli sitä. Me alettiin sitten musaryhmän kanssa hurraamaan, koska tiedettiin, että siihen se loppu. XD

Jotenki musta tuntuu vahvasti siltä, että harjotukset meni ylihuonosti nytkun luin tän tekstin läpi uudestaan. XD

Mä voitin yhden palkinnon! Ja osallistuin yhteen kategoriaan, joka oli vuoden persoonallisin. Muut vaihtoehdot oli Oskari ja Rol, joten en voi mitenkään kehuskella voitollani, mutta voitin kuitenkin. Palkinto oli tällanen hassu kaulanauhapaska, jossa on pieni lappu. Lapussa on tähtiä ja kaks isoa D'tä, meaning delicated difference! Mutta en ymmärrä, delicated? XD

Se oli niin hienoa, kun meidän koko koulun yläaste tuli kerrankin mukaan meidän juttuihin. Ne hurras, taputti ja huus, kannusti opettajia ja laulo mukana ja huh, en oo ikinä kokenu tollasta täällä. Mutta se oli niin hienoa; meidän juhla sai aikaan tollasen. Tosin luulenpa, että se johtu siitä, että ysin pojat oli iha JEJEJEJEEAAAA ja sitten muutkin uskaltautu mukaan. XD

Se juhla sitten loppu meidän ysien yhteislauluun, joka oli Anssi Kelan 1972 muutetuilla sanoilla. Pienen hiomisen jälkeen ne oikeastikin sopi siihen säveleen ihan hyvin, vaikka alussa se vaikutti ihan katastrofilta (ihankun kaikki muu ei oliskaan XD).

Juhlan jälkeen siinä toisiamme onniteltiin ja Jaromakin halas kaikkia musaryhmäläisiä, kun sitä ei tulla enää näkemään. Helvetin typerää, se on mun musikaalisin musiikinopettaja ikinä ja vaikka Erkki nyt onkin paras, niin Jaroma on kyllä samalla tasolla ehdottomasti, vaikkei samanlainen olekaan. XD Jaroma on ainut opettaja, joka on pakottanu mut laulamaan stemmoja ja vaikka vihaankin niitä, niin silti oon kiitollinen, kun tajusin niiden idean.

Hope to see you again sometime! And all of you others too who were doing this show, it was amazing!

Siinähän se varsin oli tiivistettynä, en nyt enempää osaa järkevästi kertoa, koska Black Veil Bridesin uus kappale saa mut pois tästä maailmasta.

Huomenna sushia tekemään, ei ole koulua ja sitten on perjantaina vielä kirkko ja saliharjotukset ja lauantaina oikein juhlallinen todistustenjakotilaisuus and then it's over and I'm never gonna see this place again.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti