maanantai 7. toukokuuta 2012

Portrait of an american family.

Pupu on hauskalla tuulella tänään. Se intoilee ja kerjää rapsutuksia, tosin aina väärään aikaan. Yölläkin koetin nukkua, mutta tuo pikkuinen tuli puskemaan päällä ja söpöilemään, ei sitä voinu olla rapsuttelematta.


Asuntorintama on nyt selvillä täysin; muutetaan kesäkuun alussa Mellunmäkeen! Kun käytiin siellä kämpässä, rakastuttiin siihen heti. Kodikas ja just sopivan kokonen meille ja noille karvapalloille. Ja ne seinät ei ole valkoiset, ne on vaan vaaleat. Parveke oli tilava, keittiöllä oli oma tilansa, kaappitilaa oli paljon... Onneks se vuokranantaja otti just meihin yhteyttä.

En mä oikein tiedä mitä sanoa siitä, oon vaan onnellinen tästä kaikesta kivasta, mitä on käyny lähiaikoina. Kannatti kärsiä pitkään, kun kerran tulevaisuus lupaa jotain parempaa ainakin tällä hetkellä. Eihän sitä tiedä, jos se maailmanloppu kuitenki vielä tulee. Ehkä se suvaitsee nyt odottaa vielä hetken, kun saatiin tänään oma silitysrautakin. Parin viikon sisällä olis mahdollisesti suunitelmissa rahdata Mikaelankin kamat tänne valmiiksi, jos vaan suvaitsee meidän kuski saapua Helsinkiin, kuten lupasi.

Suunnilleen kaikki kalusteet meillä kämppään jo on, mutta kaikkea pientä tilpehööriä tullaan varmasti vielä ostamaan paljon. Valmiiks meillä on mukana jo neljä pöytää (eteiseen pikkupöytä, keittiöön ruokapöytä ja tuolit, olkkariin sohvapöytä ja sängyn alle työpöytä), parvisänky, normisänky (josta tehdäna tehdän sohva), peili ja jotain muuta sälää, kuten ruokailuvälineitä yms. Tarttetaan vielä ainakin puikkoja, koska niitä meille ei oo kukaan antanu, ja kaikkee muuta pientä, esim. verhoja sun muuta kivaa. Saatiin muuten myös leivänpaahdin mummelilta!


Pupsunen tuli taas nuolemaan mun käsivartta.

Kävin tänään - vihdoin - hakemassa liput D'hen mulle ja Mikaelalle! Huomenna se jo koittaa, taas. Pääsen näkemään jätkät livenä. Tällä kertaa tuskin mukaan tarttuu ihmeempiä rekvisiittoja, mutta liput raijaan kyllä mukaan, kunhan vaan muistan ottaa ne aamulla. Ja kun kulmatki pitäis nyppiä ja siellä paikanpäällä sitten meikata ja huhhuh. Ja aamulla suihkuun, en ehkä oo parhaimassa hapessa enää illalla sitten väsymyksen takia. Mhmhmh oispa jo viikonloppu... Tosin sillonkin on tekemistä, mutta saa sentään nukkua vähän pidempään, jees.


Tänään nähtiin pitkästä aikaa Emmaa. (Emmaa voi stalkkia täältä.) Mentiin ensin kaupungille syömään ja siitä sitten kierrettiin vähän turhia kauppoja sun muuta kivaa ja saatiin idea, että Emman pitäis värjätä hiuksensa pinkiks. Mentiin sitten MicMaciin ja ostettiin sille väri, joka mentiin laittaan Emmalle ja samalla tsekattiin pari pöytää, jotka sitten omitaan sinne meidän kämppään, kunhan saadaan muuttoauto ja aletaan raijaa kamoja ympäriinsä. Varmaan kiva eka ilman autoa mennä metrolla eestaas säkkien kanssa XD


Emman hiuksista tuli ainakin mun makuun kivat. Mikaela värjäs niihin koko päähän ohuita pinkkejä raitoja ja jätti osan blondista näkyviin, joten se väri vaihtelee tosi kivasti ja tummenee latvoihin päästessä. Meidän kai piti leikatakin ne hiukset, mutta kello oli ihan älyttömästi, kun saatiin ees se värjäys valmiiks, joten se vähän jäi. Sitäpaitsi mulla oli tehtävää, kun piti hinkata hammastahnalla värilänttejä lattiasta ja seinistä ja pöydältä. Suosittelen muuten näin siivousvinkkinä, että se hammastahna oikeesti toimii. Oon ite saanu seinistä ja tasoilta irti melko vanhaakin likaa hammastahnalla, joten ei se ihan legendaakaan ole :D

Siivousvinkkejä latelen täällä, pirun kiinnostavaa...

Tänään oli siis tapahtumarikas päivä ja tajusin tänään vihdoin, että kun mä nyt suunnittelen sisustusta, voin oikeasti olettaa, että se toteutuu. Meillä on se kämppä. Wow. Pitää järkätä tuparit.


P.S. Mun on tarkoitus leipoa lauantaiksi gluteeniton ja maidoton kääretorttu... Onneks löysin ohjeet ja omaan aiempaa kokemusta gluteenittomista ruoista. XD

P.P.S. Kuvat lisään joskus myöhemmin, kun kameralta ei saanukaan kuvia siirrettyä tähän koneelle. Varmaan sitten tossa keskiviikkona tai torstaina, kun raportoin keikasta taas sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti