torstai 17. toukokuuta 2012

Seven dayz x 2.

Koska mulla on ollu jostain syystä tässä lähiaikoina ihan helvetisti tekemistä, en oo kerenny kaikkea raportoida tännekään. Kuvapostaus siis pääosin luvassa ja pientä selittelyschaibaa väliin. Ei mun elämä normaalisti näin tapahtumarikasta ole, mutta just nyt on muuton ja lähestyvän kesäloman takia ollu enemmän tekemistä. Ja nyt kun Mikaelakin on viettäny täällä jonkun aikaa jo, ei oo ollu niin paska fiilis tai ahdistanu. Se tosin ärsyttää, koska multa meni työpaikka. Tein liikaa töitä, eli Mehiläisessä loppu mulle tekeminen. Ne lupas kyllä soitella sieltä aina sillon, kun tarttee apua siellä, mutta saa nyt nähdä milloin ne soittelee. Jos en saa töitä, en tiedä miten maksan vuokran sen jälkeen, kun loppuu se 900€, jonka oon Mehiläisessä nyt tienannu. Paska.


Yksi lapsosista pääsi D'n julisteen sisälle eräänä kauniina päivänä viimeviikolla. Lopulta se kusi sinne alareunaan, ei onneks Asagin naamalle. Minun naiseni on siinä myös ilman paitaa epäsiveästi, nyt joudutaan kaikki Gehennaan.



Pakastin leikki kuollutta, en tiedä miksi. Mutta se näytti hauskalta ja tuo oli niin aika pitkään. Nyt se tuijottaa meitä...


Huone oli hyvässä kunnossa, tuolta se näyttää hyvin usein. Ja ne väittää, että tytöt on siistejä.



Leikittiin ton yhden murhaajan kanssa pitkästä aikaa kunnolla. Hullu se on, mutta ihana silti♥ Sekin kyllä varmaan kuolee kohta.


Miten sen nyt selittäis? Lesbot kommunkoi kielellä.


Käytiin Lintsin kallioilla hyppimässä, kun ulkoilutettiin pupulasta ja kerättiin sille ruokaa. Fresh food fro the woods.





Löydettiin söötti tötsä. Kiipesin sen päälle ekana, koska Miksutin ei uskonu pystyvänsä siihen.





Pääsi se kuitenki siihen sitte kipuamaan pienen tuskan kanssa. Mutta ei se innostunu sitten mun kuvailuista kuitenkaan. Minä aina innolla sitä ja kaikkea muutakin kuvaan ja sei suostu poseeraan. :D


Taino, suostui se kerran tai pari. Tuo käsi = pose.




Käytiin siis myös Lintsillä sisällä asti ihan. Minä kuvasin, kun siitä innostuin taas, mutta itsestäni en saanu kun sen naurukujan peilikuvia...









Aika harvoin kuvaan vaan itteäni, joten musta ei koskaan ole uusia kuvia. Tuo ei meinaan ikinä innostu kuvaamaan minun touhuja. ,__,


Sitten haettiin tuo vammalapsi ulos lenkille syömään voikukkasia ja muuta schaibaa ja löydettiin linnunpesä. Se näytti enemmänkin haudalta, kun siinä oli ihan hautakukkakin laitettu.



Sit pupu juoksi ja huhhuh tässä on kahden viikon asiat selitettävänä, en jaksa. Liikaa kaikkea, en oo tottunu näin aktiiviseen elämään.



Tein muuten gluteenitonta ja maidotonta kääretorttua! Käytiin tossa viimelauantaina Hanna-Liisan ja Sofian synttäreillä Ullanlinnanmäellä (joka Kaivarinakin tunnetaan) ja siellä oli myös muita meidän koulusta, muunmuassa Jasmine, jolla on keliakia ja maitoallergia. Toi oli itseasiassa suhteellisen syötävää, eikä eronnu muutenkun vehnäjauhojen tilalla oli perunajauhoja ja piti käyttää tummaa kaakaojauhetta. Täytteeseen tuli hilloa ja kreemiä, jossa oli voita, koska voita kuulemma sai syödä hän.




Synttäreillä vein sankareille (Sofia ja Hanna-Liisa siis) jotkut 5€ maksavat arvat. Hanzu itseasiassa voitti sillä 20€, mutta mulle ei oo kuulunu sitä viiden euron provisiota, mitä se lupaili. :D Vikassa kuvassa muuten on demonstraatio siitä, miltä oikeaoppisesti syöty Jaffa-keksi näyttää.

Kun sitten palattiin synttäreiltä ja oltiin ysissä istumassa, bongattiin julkkis. Issssmo Leikola.


Sori Ismo, salakuvattiin sua.

Käytiin Ikeassakin tossa eilen, koska innostuttiin tarpeellisten tavaroiden shoppailusta Itiksessä. Clas Ohlsonilta mukaan tarttui tiskiharja (Mikaela halus välttämättä pinkin, jossa on kukka), kolme isoa sankoa ja yks pieni ja... Ehkä ei muuta, en muista. Ikeasta sitten shopattiin parit verhot ja kaikkea muuta pashkaa, mm. tällanen söpö ja erittäin tarpeellinen sängynvarjostin.


Ja nyt en perskeles jaksa enää selittää mitään hienoa tai kuulostaa jotenkin järkevältä, koska nyt on yö ja tässä on jo saatanan pitkän aikavälin selostukset, ei tästä voi saada mitenkään järkevää schaibaa. Käytiin puistossa yks päivä, tässä kuvia, olkaatten hyvät.





Ehdin perhepotrettiin mukaan.



Jaaaaa tuosta kuvasin puiston tapahtumia osan ajasta. Eiköhän tää ollut nyt tässä, tuskin tästä edes kukaan kiinnostunut on.


Kohta tulee kesä ja päästään muuttaan. Enää 14 päivää muuttoon, härresgyydelis. Pitäis miettiä, millon järjestää tuparitkin ja hakea kamoja Lahdesta ja Pornaisista. Ja hankkia uus työpaikka, tosiaan...

P.S. Käytiin tänään/eilen, miten sen ottaa, kattomassa Dark Shadows. Suosittelen, ehdottomasti o---o Menkää katsomaan, Depp on ihana ja leffa on hieno, mahtava, jee, Tim Burton, Helena, loppu, noita, vampyyri, kaikki jutut♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti